Voorraadhoudende importeur sinds 1980

Algemeen


6000 m3 voorraad gezaagd en geschaafd hout

Het hout is leverbaar vanaf de lengtes 2700mm t/m 6000mm, met het zwaartepunt op 5400mm en 6000mm.
Het hout is praktisch spanningsvrij en onderscheid zich door een zeer goede droogkwaliteit.
De kaarsrechte houtproducten zijn snel en zonder veel uitval te verwerken, wat ten goede komt aan het rendement en de productiviteit bij de eindverbruiker.

Logistiek
Jansen Houtimport kan binnen 48 uur alle standaardmaten in Naaldhout binnen de Benelux leveren.
Via het eigen moderne voorraadsysteem, kunnen we snel vrachten indelen, en kunnen we deze producten, in overleg, gemixt op de vrachtauto’s leveren.

Voorraadlijst Jansen Houtimport

Voorraadlijst standaard maten Jansen Houtimport

Speciale maten op aanvraag beschikbaar

download actuele voorraad

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten? Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag aan het juiste antwoord.

Kwaliteits hout uit de moderne zagerij in Zweden, Finland en Duitsland

Ons hout is vaak speciaal gesorteerd voor de hout industrie en is afkomstig uit kwalitatief hoogwaardige bossen. Het groeiproces van de bomen is zeer gelijkmatig en resulteert in een top kwaliteit hout, met fijne nerf en weinig, veelal vaste kwasten.Het hout is leverbaar vanaf de lengtes 2700mm t/m 6000mm, met het zwaartepunt op 5400mm en 6000mm. Het hout is praktisch spanningsvrij en onderscheid zich door een zeer goede droogkwaliteit.
De kaarsrechte houtproducten zijn snel en zonder veel uitval te verwerken, wat ten goede komt aan het rendement en de productiviteit bij de eindverbruiker.

FSC® - Mixed en PEFC Gecertificeerd
De houtproducten die de zagerij produceert zijn allen voorzien van het internationaal erkende FSC® of PEFC keurmerk. Deze keurmerken garanderen dat deze houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen gebaseerd op de eisen van FSC® International en PEFC Intyernational.

CE - Europese sterkte sortering
Al het SLS vurenhout van  is voorzien een CE-sterkte markering, de wettelijk verplichte sterkte-aanduiding op constructiehout binnen de Europese Unie. Het hout voldoet aan de sterkteklassen C18 en C24 (volgens de EN 338).